Wij heten u van harte welkom bij Bites & Nights @hotelepping, het restaurant dat onderdeel is van Hotel Epping. Josephus Epping begon, op het huidige adres Utrechtsestraat 44, op 21 December 1906 brood- en banketbakkerij Epping. De 2e generatie Epping, Cees & Annie Epping zagen eind jaren 50 van de vorige eeuw
letterlijk geen brood meer in de bakkerij en transformeerden deze in eerste instantie in een cafetaria.

Hotel Restaurant Epping opende 1 juli 1967 haar deur, om zo in het groeiende IJsselstein in te spelen op de vraag naar overnachtingsmogelijkheden. Nadat Sjef & Martine Epping in de jaren 80 het stokje overnamen, groeide het hotelpand met de aankoop van een oude kapel aan de Kapellestraat naar zijn huidige grootte.

Verschillende verbouwingen en renovaties later zijn wij, uw gastheer en gastvrouw John & Simone, als 4e generatie Epping zeer verheugd om u te mogen verwelkomen in ons hotel restaurant.

Bij Bites & Nights geniet u in ongedwongen sfeer van een hapje en een drankje. U kunt de hele dag terecht. Ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen of natuurlijk genieten van ons unieke Bites-concept. Bites & Nights werd de afgelopen jaren door onze gasten op de restaurant-website Couverts.nl steevast zeer hoog gewaardeerd. We zijn ook dit jaar weer dé Couverts-Hotspot van IJsselstein en daar zijn we best trots op!

We serveren naast onze 74 Bites ook een zeer ruime selectie aan dranken. Zo hebben we 6 bieren van de tap en stelden we samen met de IJsselsteinse wijnimporteur Menno Callaars van “Heeren van de Wijn” een mooie wijnkaart samen. We dragen ons Middeleeuwse stadje een warm hart toe en serveren bijvoorbeeld diverse bieren, welke zijn gebrouwen met graan, gemalen door IJsselsteinse windmolen “de Windotter”. Ook het verleden zijn we niet vergeten. Met een knipoog naar Bakkerij Epping, bakt onze chefkok met meel van “de Windotter” ook heerlijk eigen huisgemaakt brood.